Solister

Rebecka Palmgren Ashour

Rebecka Palmgren Ashour

Sång, piano och orgel

Arbetar sedan kantorsexamen vid Hjo Folkhögskola 2013, som kantor i Burseryd med omnejd. Sjunger och spelar med stor musikalisk bredd och har som mål att alltid försöka tillgodose anhörigas önskemål.

Provlyssna

Karl-Johan Gollnik

Karl-Johan Gollnik

Sång, piano, orgel, gitarr

Karl-Johan har en masterexamen i orgel och piano från Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs universitet. Har regelbundet spelat och varit sångsolist på begravningar sedan 1997. Även specialönskemål brukar gå att lösa med lite tid. Brinner för den levande musiken under begravningar och försöker alltid göra era önskemål rättvisa. Arbetar som organist i Svenljungabygdens församling.

Provlyssna

Maria Nordström - Soloist

Maria Nordström

Sång, piano

Jag heter Maria Nordström och är sångpedagog, musiklärare och frilansande sångerska. Jag är utbildad på Musikhögskolan vid Göteborgs universitet och arbetar på Gislaveds Musikskola och Estetiska programmet på Gislaveds gymnasium. Jag har lång erfarenhet som sångerska i olika konstellationer, t. ex. jazztrio, storband, solist vid större evenemang som t. ex. Musik i julbrådskan med Gislaveds kammarkör och Gislaveds symfoniorkester, samt vid t ex bröllop, dop och begravningar. Utöver min sångpedagogutbildning deltar jag kontinuerligt i fortbildning, t ex Estill Voice Training level one and two, hos välrenommerade Helena Jonason på Vocal Art Studio i Stockholm samt kurs med improvisationspedagog Per Thornberg, Halmstad, för att nämna några.

Jag har gedigen och trygg erfarenhet av sång på begravningar, då jag sjunger till eget pianoackompanjemang. Jag är mån om att tillgodose Era olika önskemål och är flexibel vad gäller musikgenre.

Provlyssna

David Norén

David Norén

Trumpet, Flygelhorn, sång, piano

Provlyssna

Liselott Johansson

Liselott Johansson

Sång

Jag bor i Håcksvik och har jobbat som solist vid bland annat begravningar i ca 35 år. Vid sidan om kyrkomusiken är jag också en av medlemmarna i Håcksviksrevyn där vi roat oss och andra i Håcksviks bygdegård i många år nu. Att få sjunga och glädja/trösta andra med min röst betyder mycket och är en stor del av mig.

Provlyssna

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson

Trumpet, flygelhorn

Är född 1977 och har spelat trumpet sedan tioårsåldern. Frilansat vid begravningar och bröllop sedan jag var i femtonårsåldern. Medverkar i, leder orkestrar, samt arrangerar musik. 3 år musikgymnasium, 2 år musik på Lunnevads folkhögskola, 2 år på Ingesunds musikhögskola, 2,5 år på musikhögskolan (Artisten) i Göteborg

Provlyssna

Rebecka Svanberg

Rebecka Svanberg

Sång, piano, orgel, klarinett

Jag är uppvuxen strax utanför Reftele men bor numera i Smålandsstenar tillsammans med min man, 2 barn, hund och katt. Jag har sjungt och lekt med musik ända sedan jag var liten, på gymnasiet gick jag estet-musik och har sen dess också tagit en kantorsexamen. Jag jobbar som kantor i Villstad församling.

Provlyssna