Solister

Fredrik Lanned

Fredrik Lanned

Saxofonsolist

Jag är född och uppvuxen i Limmared och har spelat saxofon sedan jag var 10 år.
Jag har flera års musikstudier bakom mej och har frilansat i olika stilar och ensembler sedan i början av 90-talet.
Jag är en van solist vid begravningar. Målet är att alltid tillmötesgå kundens musikaliska önskemål efter bästa förmåga.

 

Provlyssna

Martina noren

Martina Norén

Trumpet, sång

Jag är utbildad klassisk trumpetare på Högskolan för scen och musik samt utbildad musikalartist på Balettakademien Göteborg. Sedan 2020 jobbar jag som trumpetlärare på Musikskolan Gislaved men har ända sedan 2009 frilansat som musiker i olika sammanhang. Har även tidigare jobbat som skådespelare på Astrid Lindgrens Värld.

Jag älskar att få framföra musik som verkligen betyder något och bemöter gärna era önskemål i olika genrer.

Provlyssna

Karl-Johan Gollnik

Karl-Johan Gollnik

Sång, piano, orgel, gitarr

Karl-Johan har en masterexamen i orgel och piano från Högskolan för Scen och Musik vid Göteborgs universitet. Har regelbundet spelat och varit sångsolist på begravningar sedan 1997. Även specialönskemål brukar gå att lösa med lite tid. Brinner för den levande musiken under begravningar och försöker alltid göra era önskemål rättvisa. Arbetar som organist i Svenljungabygdens församling.

Provlyssna

Rebecka Svanberg

Rebecka Svanberg

Sång, piano, orgel, klarinett

Jag är uppvuxen strax utanför Reftele men bor numera i Smålandsstenar tillsammans med min man, 2 barn, hund och katt. Jag har sjungt och lekt med musik ända sedan jag var liten, på gymnasiet gick jag estet-musik och har sen dess också tagit en kantorsexamen. Jag jobbar som kantor i Villstad församling.

Provlyssna

David Norén

David Norén

Trumpet, flygelhorn, sång, piano

Föddes i Örsås och fick första musikutbildningen i Svenljunga musikskola  (numer kulturskola) Har efter studier på Billströmska fhsk, S Vätterbygdens fhsk ock Musikhögskolan i Göteborg varit anställd på Tranemo kulturskola sedan 2000.
Som frilansmusiker jobbar jag inom många olika musikgenrer så som klassisk, Jazz, pop ,rock , dansband , visa etc.

”Mitt mål är att alltid tillgodose era musikaliska önskemål så långt som möjligt. ”

Provlyssna

Maria Nordström - Soloist

Maria Nordström

Sång, piano

Jag heter Maria Nordström och är sångpedagog, musiklärare och frilansande sångerska. Jag är utbildad på Musikhögskolan vid Göteborgs universitet och arbetar på Gislaveds Musikskola och Estetiska programmet på Gislaveds gymnasium. Jag har lång erfarenhet som sångerska i olika konstellationer, t. ex. jazztrio, storband, solist vid större evenemang som t. ex. Musik i julbrådskan med Gislaveds kammarkör och Gislaveds symfoniorkester, samt vid t ex bröllop, dop och begravningar. Utöver min sångpedagogutbildning deltar jag kontinuerligt i fortbildning, t ex Estill Voice Training level one and two, hos välrenommerade Helena Jonason på Vocal Art Studio i Stockholm samt kurs med improvisationspedagog Per Thornberg, Halmstad, för att nämna några.

Jag har gedigen och trygg erfarenhet av sång på begravningar, då jag sjunger till eget pianoackompanjemang. Jag är mån om att tillgodose Era olika önskemål och är flexibel vad gäller musikgenre.

Provlyssna

Liselott Johansson

Liselott Johansson

Sång

Jag bor i Håcksvik och har jobbat som solist vid bland annat begravningar i ca 35 år. Vid sidan om kyrkomusiken är jag också en av medlemmarna i Håcksviksrevyn där vi roat oss och andra i Håcksviks bygdegård i många år nu. Att få sjunga och glädja/trösta andra med min röst betyder mycket och är en stor del av mig.

Provlyssna

Mikael Karlsson

Mikael Karlsson

Trumpet, flygelhorn

Är född 1977 och har spelat trumpet sedan tioårsåldern. Frilansat vid begravningar och bröllop sedan jag var i femtonårsåldern. Medverkar i, leder orkestrar, samt arrangerar musik. 3 år musikgymnasium, 2 år musik på Lunnevads folkhögskola, 2 år på Ingesunds musikhögskola, 2,5 år på musikhögskolan (Artisten) i Göteborg

Provlyssna

Susanne Klarén

Susanne Klarén

Sång

Jag heter Susanne Klarén och har lång erfarenhet som sångsolist i olika sammanhang -
i både glädje och sorg. Jag sjunger gärna olika genre och är därför flexibel vid ert val av musik.

Provlyssna

Rebecka Palmgren Ashour

Rebecka Palmgren Ashour

Sång, piano och orgel

Sjunger mot förfrågan för Västbo Begravningsbyrå.
Arbetade efter kantorsexamen från Hjo Folkhögskola i Burseryds- och Villstads församlingar under sju år, men är numera verksam i Särö pastorat och Göteborg med omnejd.
Sjunger och spelar med stor musikalisk bredd och har som mål att alltid försöka tillgodose anhörigas önskemål.

Provlyssna